Joop Reichenfeld
Joop Reichenfeld

C.V.

Worksshop Monotype

Mozaiek

Agenda 2012

Workshop Monotype

Een monotype (= eenmalige afdruk) maak je door op een vlakke ondergrond (bijvoorbeeld een glasplaat) te schilderen (met kwast, roller, of ander gereedschap). Hierna leg je er papier op en na goed aandrukken krijg je een unieke afdruk.

Joop Reichenfeld, beeldend kunstenares, geeft workshops in haar atelier in ’s-Hertogenbosch. Deze zijn geschikt voor iedereen (van kinderen tot mensen die al jaren met kunst bezig zijn). Het resultaat is steeds verschillend, het kan er uit zien als een ets of juist schilderachtig. Je kunt werken met kleurvlakken, lijnen, figuratief of abstract.

Na een korte inleiding en demonstratie kunnen kleine groepen van maximaal 6 personen direct aan de slag. De ervaring is dat mensen met of zonder teken- of schilderervaring snel enthousiast worden over de veelzijdigheid van deze techniek. Elke deelnemer maakt tijdens de eendaagse workshop dan ook meerdere unieke afdrukken.
Een workshop duurt van 10.00 – 16.00 u. en is incl. lunch, koffie en thee en kost € 65,- per persoon en is incl. al het materiaal wat u deze dag gebruikt.

Aanmelden of vragen stellen kan schriftelijk, telefonisch of per e-mail.
Joop Reichenfeld
Jan Mosmanslaan 17
5237 BB ’s-Hertogenbosch
073 - 6429404
joop@bajo.nl


Met collega’s, vrienden, familie of bijvoorbeeld buurvrouwen een hele dag creatief bezig zijn. Vanaf 3 personen kan een workshop al doorgaan. Informeer vrijblijvend naar de data.